Kultúra

2013.10.18. 06:10

A Mésztelepen forgatott klipet SP és az Egyenlők

Siska, az Egyenlők néven alakult hiphop-formáció tatabányai tagja régi barátját, Éder Krisztiánt (azaz SP-t) kérte fel, hogy klipet forgasson az új csapat debütáló lemezének egyik dalához. Választásuk az Egyenlőn világosság című számra esett, amelyhez a videóanyagot Tatabánya nyomornegyedében, a Mésztelepen vették fel.

kemma.hu

Ahogy SP a Lángoló Gitároknak adott interjúban fogalmazott, "a videoklip egy 2013-as helyzetjelentés az ország egyik legszegényebb telepéről." Mint mondta, olyan mozgóképes anyagot szeretett volna készíteni az Egyenlők felvételéhez, amely "nem az előadókról szól, hanem általuk mutat be egy olyan közeget, ami egyébként nemigen jut szóhoz."

Siska Finuccsi, a dal egyik szerzője szerint Éder fantasztikus munkát végzett a forgatás során. "Nagyképűség nélkül mondhatjuk, hogy sikerült meglepnünk  a rajongóinkat és a szakmát is" - válaszolta a rapper a zenei portál kérdésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!