Kék hírek, bulvár

2013.09.19. 17:53

Barátnője szüleit lopta meg

Vádemelési javaslattal zárta le a rendőrség az eljárást azzal a férfival és társával szemben, aki március 19-én bement barátnője szüleinek a lakásába és onnan ékszereket, valamint műszaki cikkeket tulajdonított el.

kemma.hu

A tolvajoknak nem volt nehéz dolga, ugyanis a sértett lánya a ház előtti virágládába helyezte el a lakáskulcsokat, melyről T. Róbertet is tájékoztatta.  Miután a gyanúsított társával, H. Bélával ellopta a lakásban található értékeket, T. Róbert a lánnyal együtt hívta a rendőrséget és úgy tettek, mintha idegenek jártak volna a ingatlanban.

A helyszíni szemlét lefolytató nyomozónak egyre gyanúsabbak lettek a fiatalok és a körülmények. T. Róbert végül elismerte a bűncselekmény elkövetését. Egy héttel később társa is rendőrkézre került, aki szintén beismerő vallomást tett.

A 19 éves T. Róbert és a 33 éves H. Béla ellen – szabadlábon hagyásuk mellett - nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya, melyet vádemelési javaslattal küldött meg a Tatabányai Járási Ügyészség részére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!