Kék hírek, bulvár

2013.08.29. 07:59

Vádemelés a radiátortolvajok ellen

Radiátorokat lopott két nő és egy férfi egy családi ház kertjéből júniusban. Most vádat emelhetnek ellenük.

kemma.hu

A kerítésen átmászva jutottak be a lakatlan ingatlan területére, majd az ott elhelyezett öt darab fűtőtestet egy kézikocsira pakolták, és haza vitték. A járőrök épp a gyanúsítottak otthonánál tartózkodtak. Egy eltűnt személyt kerestek, mikor tudomást szereztek a lopásról és arról, hogy épp a feltételezett elkövetők otthonában intézkednek. Házkutatást tartottak, melynek során megtalálták a radiátorokat.

A 43 éves L. Károlyt, a 48 éves L. Károlynét és a 32 éves L. Natasát előállították a Komáromi Rendőrkapitányságra, ahol gyanusítotti kihallgatásukat követően ellenük – szabadlábon hagyásuk mellett – jogtalan behatolással szabálysértési értékre elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Komáromi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A rendőrök a radiátorokat lefoglalták, melyet a szükséges nyomozati cselekmények végrehatását követően visszaadtak tulajdonosának. Az eljárást a rendőrség befejezte és 2013. augusztus 28-án vádemelési javaslattal küldte meg a Komáromi Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!