Kék hírek, bulvár

2013.07.26. 10:31

Barátnője szüleitől is lopott a férfi

Befejezte a rendőrség a nyomozást annak a férfinak az ügyében, aki Esztergomban több helyről is lopott.

Kemma.hu

Több esztergomi ingatlanba is behatolt a 40 éves P. Imre tavaly szeptember és az idei év februárja között. Első alkalommal az akkori barátnője szüleitől lopott el egy arany pecsétgyűrűt, amelyet egy zálogházban eladott.

Valamivel később a férfi egy alkalmi ismerőse őrizetlenül hagyott táskájából lopta ki a pénztárcát.

Volt olyan, hogy  egy esztergomi lakóház egyik lakásának ajtaját rúgta be, majd onnan egy számítógéppel távozott, amelyet aztán darabjaira szétszedve értékesített. Három héttel később egy családi házba az ablakot benyomva jutott be, majd onnan antik zsebórákat, különböző arany ékszereket, egy laptopot és egy hatástalanított vadászpuskát zsákmányolt.

Az utolsó bűncselekményt február 7-én követte el, amikor egy ipari területre sétált be, ahol az egyik irodahelyiségből monitort és számítógépet lopott el. Az esztergomi járőrök ezután fogták el a 40 éves férfit.

Lakásán házkutatást tartottak a nyomozók, melyen több, a bűncselekmények elkövetéséből származó tárgyat találtak. P. Imrét őrizetbe vették, és az Esztergomi Járási Bíróság egy nappal később elrendelte előzetes letartóztatását.

A férfi ellen folytatott büntetőeljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban befejezte, és vádemelési javaslattal továbbította az Esztergomi Járási Ügyészségre.

Címkék#Esztergom

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!