Kék hírek, bulvár

2013.07.10. 18:21

Vádat emelnek a trió ellen

Egy bábolnai családi ház garázsába hatolt be még március 7-én hajnalban I. Imre, P. István és H. Ferenc. A riasztó megzavarta őket, így üres kézzel elmenekültek.

kemma.hu

A ház tulajdonosa, amint meghallotta a jelzést, értesítette a rendőrséget. A járőrök perceken belül a helyszínre értek. Megkezdték a környék átvizsgálását és két utcával odébb rátaláltak a három gyalogosan közlekedő férfira, akik amint meglátták a rendőrautót, irányt változtattak.

Az egyenruhások megállították, és ellenőrzés alá vonták őket. Ruházatuk átvizsgálása során kábítószer-gyanús anyagot találtak náluk, ezért előállították őket a Komáromi Rendőrkapitányságra, ahol a velük szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt mindhármuknál pozitív eredményt mutatott.
 
A 30 éves I. Imre, a 28 éves P. István és a 33 éves H. Ferenc bábolnai lakosok ellen – szabadlábon hagyásuk mellett – nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett kísérlet, valamint kábítószerrel visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Komáromi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

A rendőrség a büntetőeljárást befejezte, és vádemelési javaslattal küldte meg a Komáromi Járási Ügyészségnek.

Címkék#bábolna

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!