Sport

2013.07.03. 10:38

Nagy Ákos indulhat a világbajnokságon

Szabad kártyás meghívást kapott az amerikai versenyző a Világ Legerősebb Embere versenyére, így a tatabányai Nagy Ákos is indulhat.

Terepsport.hu

Nagy Ákos a budapesti Giants Live erősember világbajnoki selejtező versenyen kis különbséggel leszorult a dobogóról, nem jutott el a továbbjutást jelentő első három helyig. A tatabányai versenyző három nappal a verseny után számára igen kedvező szövegű értesítést kapott. Annak ellenére, hogy negyedikként zárta a versenyt, mégis lehetőséget kapott a kínai Sanyaban augusztus 18-án rendezendő The World Strongest Man döntőn való indulásra - írja a Terepsport.hu.

Ahogy arról korábban a kemma.hu is beszámolt, a  Budapesten győztes Burke, mint Amerika legerősebb embere szabad kártyás meghívást kapott a szervezőbizottságtól és ez megnyitotta az utat Nagy Ákos előtt, aki így életében másodszor is indulhat a Világ legerősebb embere versenyen, mely a sportágban a csúcsok csúcsát jelenti. A tatabányai származású sportoló augusztusban méri majd össze erejét a többiekkel.

Címkék#Tatabánya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!