Sport

2013.05.09. 17:14

Grundfos: Lele és Pordán megy, Kanyó Ádám visszatérhet

A Tatabánya két kézilabdázója, Lele Ákos és Pordán Bálint a következő szezontól Csurgón folytatja pályafutását.

kemma.hu

Májusban már elkezdődnek a tárgyalások, beszélgetések a jövőről, a következő szezonról, és a Grundfosnál sincs ez másként. Bódi Dezső a Veszprém elleni mérkőzés után beszélt arról, amit ezzel kapcsolatosan már tudni lehet.

A kézilabda csapat honlapján olvasható beszámoló szerint már látható a tendencia, ami Tatabányán a csapatépítésben elindult. A saját nevelésű játékosokból – akik nagyon sokat hozzátesznek az ifi, a serdülő és a junior csapataink eredményeihez – néhányan már a felnőtt csapatban is helyet kapnak egy ideje.

- Ez a folyamat nem fog megállni, a következő szezonban is szeretnénk folytatni, hogy saját nevelésű játékosokat építsünk be a csapatba. Úgy tervezzük, hogy a 16 -18 – as keretben három – négy fiatal játékos nem csak, hogy benne lesz a keretben, hanem szerepet is kap majd. Örömteli, hogy Harsányi Gergellyel újabb kétéves szerződést kötöttünk és Ivo Diaznak is szerződése van. Előrehaladott tárgyalásokat folytatunk Dénes Jánossal, Szente Gáborral is. Kiss Ádám, ha nem megy külföldre, nálunk marad - részletezte Bódi Dezső.

-  Tárgyaltunk Kanyó Ádámmal, arról, hogy visszajönne. Mi ezt szeretnénk, és azt gondolom, hogy tartozunk ennyivel neki, az édesapjának és a családjának. Nagy bánatunkra, már biztos távozók is vannak, Lele Ákos és Pordán Bálint. Ők Csurgón folytatják. Ezért is lehet érdekes a bronzpárbaj, hiszen lehetséges, hogy éppen a leendő csapatuknak kell megmutatniuk, hogy mit tudnak. Remélem meg is fogják mutatni és be fogják bizonyítani, hogy ők nagyon jó játékosok. Bízom benne, hogy a bronzmeccseket a mi oldalunkra fordítják - tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!