Közélet

2008.10.07. 15:39

Török Ádáméknak is köszönheti Dórika a gyógyulás esélyét

Csütörtökön hajnalban száll le az repülőgép Kínában, amelyen ott lesz Gombai Dórika is szüleivel. Ismét összegyűlt annyi pénz, hogy újabb őssejtkezelést kaphat a beteg kislány.

M. T.

[caption id="" align="alignleft" width="330"] Dórika nagyon élvezte a koncertet
[/caption]

– Köszönjük mindenkinek, aki segített nekünk az elmúlt hónapokban, mind lelki, mind pedig anyagi támogatásával, a kupakok gyűjtésével, a vasárnapi nagysikerű fővárosi koncerttel, amelyen több neves hazai zenész is fellépett! – mondta Gombainé Mátyási Mária, az édesanya elutazásuk előtt néhány órával. A fővárosban többek között a Megaztár Tóth Vera és Török Ádám is a kislány gyógyulásért zenélt-énekelt.

Rengetegen, még a határon túlról is biztatták a családot, akikre újabb kemény, de reményteljes három hét vár. Szerdán délután ülnek gépre, hogy csaknem tízórás repülőút végén Kína fővárosában landoljanak. Pekingben egy magyar orvosasszony és angol férje fogadja be őket háromszintes családi házukba a kezelés időtartamára.

Gombai Dórika tavaly nyáron kapta meg az első őssejt-kezelést, szintén Kínában, amely hozzájárult ahhoz, hogy az iskolában szépen haladjon tanulmányaival.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!