Sport

2017.02.21. 14:55

Tatabányai foci: hét játékossal készülnek az ETO-meccsre

A Tatabánya FC többségi tulajdonosának ügyvezetője azt ígéri, hogy a hét végén lesz meccs Győrben.

kemma.hu

Az NB III.-as Bányász nem tudott kiállni a Gyirmót II. elleni vasárnapi idénnyitóra: összesen egy játékost tudott nevezni a mérkőzésre. Információink szerint azóta hétre nőtt a bevethető játékosok száma, így, ha a növekvő tendencia nem változik, az ETO FC Győr elleni szombati bajnokira akár össze is jöhet egy kezdőcsapatra való futballista.

A kérdés csak az, hogy az igazolásokból és átigazolásokból kizárt csapat honnan szerez játékosokat? Bandler Bertold, a Tatabánya FC-t többségi tulajdonban birtokló AGS Sport 23 Kft. ügyvezetője elmondta: lesz mérkőzés a hét végén Győrben, de arra nem kívánt választ adni, hogy hogyan fest majd a tatabányaik kerete.

Mi is csak találgatni tudunk: a versenyszabályzat elvileg megengedi, hogy azok a játékosok, akik a Bányásznál fejezték be pályafutásukat, vagy legutóbb ott szerepeltek és azóta nem igazoltak máshová (vagy nem állnak perben a klubbal), visszatérhetnek az egyesülethez.

További részletek a 24 Óra szerdai számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!