Sport

2016.05.04. 07:20

A svájci Eb-re készülnek a bajiak

Európa-bajnokságra készülnek a Baj KSE teremkerékpáros versenyzői.

Vá. T.

Nagy Györgyi szövetségi kapitánytól, a klub edzőjétől megtudtuk: a kontinensviadalt május 6-7-én rendezik a svájci Bar-ban. A bajiakat párosban Becsák Alexandra és Balogh Barbara képviseli, míg négyesben a Becsák Alexandra, Balogh Barbara, Sugta Julianna, Szecsődi Evelin kvartett mérettetheti meg magát, utóbbi két versenyző szintén baji. Mint megtudtuk, a klub nemzetközi bírót is delegál az Eb-re Medgyesi Dóra személyében.

A Baj KSE teremkerékpárosai kitűnően szerepeltek a közelmúltban a szlovákiai Gútán megrendezett nemzetközi versenyen. A megyei teremkerékpárosok szerezték a legmagasabb pontszámot a viadalon. Iskolás „C” kategóriában Pokorni Rebeka első, míg Ördög Noémi harmadik helyen végzett.

Az iskolás „B” kategória mezőnyében Flórián Kata első helyen zárt. A nőknél Sugta Julianna nyert, míg a junior párosoknál a Becsák Alexandra-Balogh Boglárka alkotta duó az első, Sugta Julianna és Balogh Anett párosa pedig a harmadik helyen végzett.

Címkék#Baj

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!