Közélet

2016.07.31. 10:59

Legyen már olyan jó fej, hogy visszaadja Eta telefonját!

Olvasónk a Tatabányáról Kisbérre tartó buszon veszítette el a telefonját. Valaki biztosan megtalálta, amikor ugyanis lánya hívta, a nem becsületes megtaláló kinyomta a hívást.

kemma.hu

Pénteken a negyed kilenckor Kisbérre induló buszon veszítette el a telefonját Eta, és nagyon szeretné visszakapni, ezért fordult hozzánk.

- A  gyerekeim  azonnal  a  segítségemre  voltak, de  azt  mondták  elfelejthetem a  telefonom!  De   én bízom a   TISZTESSÉGBEN  és a  BECSÜLETESSÉGBEN!  Én  is  adtam  már  vissza  több  embernek  sokkal
drágább  dolgait, a  hitükkel  együtt , hogy IGENIS  VANNAK  BECSÜLETES  EMBEREK - írta nekünk az asszony, aki a kertvárosi elágazásnál szállt fel a kisbéri buszra. A telefon  valószínűleg kicsúszott a zsebéből.

- Bárki  találta  is  meg   szeretném  ha  értesítene a   06-20/ 415-08-07-es  telefonszámon! A lányom  keresett este  8 óra  körül utoljára  és  nagyon  haragudott hogy kinyomtam, de én ilyet soha nem tennékk - tettte hozzá Eta, aki úgy véli, a megtalálóval ismerik egymást, látásból ugyanis sokakat ismert a buszról.

Jóhiszeműen azt is elképzelhetőnek tartja, hogy a megtalálónak nincs pénze beutazni Tatabányára, hogy a buszvégállomáson adja le a telefont. Eta ez esetben azt kéri, hogy adja le a készüléket a buszsofőrnél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!