Kék hírek, bulvár

2016.02.12. 08:15

Nemi erőszak után békés együttlétek

Volt is tárgyalás csütörtök délelőtt a Tatabányai Törvényszék 6-os tárgyalójában, meg nem is. Az ellentmondás magyarázata az, hogy a pulpituson ugyan három bíró is ült, de nem jelent meg sem a vádlott, sem a sértett.

P.P.

Jelen volt viszont az ügyész és a védőügyvéd. A másodfokon eljáró bírói tanács elnöke – miután közölte, hogy az ügy érintettjei nem tettek eleget megjelenési kötelezettségüknek – bejelentette, hogy elrendeli a vádlott azonnali elővezettetését, melynek megtörténtéig szünetet tartottak. A várakozás időszaka alatt megtudtuk, hogy a sértett és a vádlott korábban élettársak voltak, s érzelmeik gyakran ingadoztak. Amolyan tipikus se veled, se nélküled kapcsolat volt az övék.



A vád szerint a hölgyet hónapokkal ezelőtt megerőszakolta a férfi, amit az elsőfokú bíróság megalapozottnak talált, s négy év börtönre ítélték az erősebb nem képviselőjét, aki felmentéséért fellebbezett. A mindkettőjüket ismerő informátorunk szerint azóta újra együtt él a vádlott és a sértett, s ezért nem jelent meg egyikük sem. Ez az indok persze nem biztos, hogy igaz. Az viszont igen, hogy a rendőrök nem találták meg a vádlottat, így a tárgyalást elnapolták.

Címkék#Tatabánya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!