Kosárlabda

2024.05.17. 10:51

Az alsóházi rájátszás utolsó fordulója következik

A szerdai siker után Körmendre utazik az oroszlányi kosárlabdacsapat. Az alsóházi rájátszás utolsó fordulójára készülnek az együttesek, a Lions győzelemmel szeretné lezárni a szezont.

Bottka Szabolcs

A szezon utolsó meccsére készül az MVM-OSE Lions. A szerdai elképesztő teljesítmény után Körmendre utaznak az oroszlányi kosarasok és mérettetik meg magukat a helyi csapattal. Az alsóházi rájátszásban már találkoztak egymással, akkor az OSE nyert meggyőző játékkal, ahol nem remegett meg a kezük a végső, nagy nyomást hordozó másodperceknél. Május 15-én a Komárom-Esztergom vármegyei csapat brillírozott az SZTE-Szedeák ellen, az utolsó negyedben közel minden kísérletüket értékesíteni tudták, mindemellett védekezésben is kiemelkedőt nyújtottak a szezon utolsó hazai mérkőzésén. A körmendiek nincsenek túlzottan jó formában, az eddigi kilenc forduló alatt háromszor tudtak diadalt aratni, a többi mérkőzésüket mind elveszítették. Amilyen lendületben játszanak jelenleg az oroszlánok, akár győzelemmel is lezárhatják a az idényüket. A körmendiek is megpróbálnak majd egy nagyot dobni utoljára, ám inkább a vendégek lépnek pályára esélyesebbként. 

A szerdai siker után Körmendre utazik az oroszlányi kosárlabdacsapat. Az alsóházi rájátszás utolsó fordulójára készülnek a csapatok, a Lions győzelemmel szeretné lezárni a szezont.
Az MVM-OSE Lions (fehérben) magabiztos lehet a szezonzáró előtt
Fotó: Zetovics Márió / Forrás:  24 Óra

Kosárlabda, Férfi NB I./A, playout, 10. forduló

Egis Körmend - MVM-OSE Lions

Körmend Városi Sportcsarnok, Körmend, szombat, 18 óra.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában