Programajánló

2024.05.16. 18:40

Nem hagyunk unatkozni! – íme az 5+1 legjobb program a hétvégére

Tudod már, mit csinálsz ezen a hétvégén? Mi igen! Mutatjuk hozzá a legjobb programokat szerte Komárom-Esztergomban.

Kemma.hu

Családi nap

Május 17-én a Tatabánya Kerékpáros és Triatlon Klub szervezésében jön a családi nap a Bánhidai lakótelepen a máltai játszótéren. Délután 16 órától este 20 óráig várják a kikapcsolódni vágyókat. Számos program várja a kicsiket, lesz ugrálóvár, fajátékok és még Disney figurák is. A jó hangulatot Herczog Ricsi fogja még tovább fokozni.

 Turisztikai találkozó

Május 18-án rendezik meg Súron a 10. Nemzetközi turisztikai találkozó és turista érmek napját. Az esemény ingyenes, amelyre reggel 9 óra és délután 16 óra között várják az érdeklődőket. Többek között új turista érméket is bemutatnak  és avatnak majd. 

Pajtaszínház

Szombaton Felsőgallán, a Széchenyi István Művelődési Házba várják az érdeklődőket, ahol a Mocsai Pajtaszínház ad elő színpadi játékot. Előadásukban az Oda az igazság? című darab lesz látható az igazmondó juhász című népmese alapján.

Nyitott pincék és fesztivál

Szombaton Neszmélyen a sertésvölgyi pincék és a Szentmiklósi utca ismét kitárják ajtajaikat. A rendezők várnak mindenkit az Ivó-napi Nyitott Pincék és Kockáskötény Fesztiválra. A kilátogatók termelői borokat kóstolhatnak helyben készült ételek mellett. A kicsiket kincskereső játék is várja. A neszmélyiek megválasztják a pünkösdi királyt.

Fókuszban a pörkölt

Május 19-én vasárnap rendezik Naszályon a pünkösdi pörköltfőző versenyt és családi délutánt. Délután 14 órától este 22 órái várnak minden érdeklődőt a sportpálya melletti pihenőparkban. Lesz focitorna, arcfestés, ugrálóvár és még sok izgalmas program.

Újra forog a malomkerék

Szombaton kinyitja kapuját a Malomkert Tatán. Délelőtt 10 órától este 19 óráig várják a kikapcsolódni vágyókat. A belépés ingyenes. A gyerekeket többek között kézműves foglalkozás és linzersütés is várja a Jenő malomban. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában