Szórakozás

2024.05.02. 13:14

Nagy bulik után búcsúzott az idei Komáromi Napok

Szerdán este véget ért a Komáromi Napok programsorozat a Duna-parti városban. Az érdeklődők csaknem egy héten át szórakozhattak a Jókai ligetben, miközben népszerű fellépők váltották egymást a színpadon.

Körtvélyfáy Dina

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, számtalan nagy fellépő érkezett a Komáromi Napok alkalmából a városba. Múlt pénteken az Egressy-fúvószenekar hagyományos koncertjével kezdődtek meg a ligetben az események, majd Caramel és az Ocho Macho is színpadra lépett.

A nagy bulik közepette a helyi fellépők is bemutatkoztak
A nagy bulik közepette a helyi fellépők is bemutatkoztak, például a Garabonciás Táncegyüttes kis tehetségei
Fotó: Körtvélyfáy Dina / Forrás: 24 Óra


Egy nappal később a Margaret Island-del és a Republic együttessel lehetett bulizni, vasárnap helyi fellépőként a Past Vibes fúvósai érkeztek a nagyszínpadra. Mellettük zenélt még a Mystery Gang, Herczog Ricsi és Peter Srámek is.

Hétfőn a munkanapra való tekintettel kicsit lazábban indult a program, de este többen ellátogattak a ligetbe a Jókai Mór halálának 120. évfordulója alkalmából szervezett gálaműsorra, ahol a Magyarock Dalszínház tagjai léptek fel. Kedden a Szélforgó együttes a gyerekeknek kedvezett, majd dr. Zacher Gábor toxikológus tartott – elsősorban a középiskolásoknak – drogprevenciós előadást, a helyi Vöröskereszt szervezésében. A program persze az idősebb korosztályt is érdekelte, sokan hallgatták meg Zacher gondolatait a témában. Este Nagy Feró és a Beatrice szórakoztatta a komáromiakat, régi és új dalok is szóltak a ligetben, miközben kicsik és nagyok is babos kendőben táncoltak a színpad előtt.

Szerdán a komáromiaké volt a színpad, helyi óvodások, iskolások és nyugdíjasok adtak műsort. A délelőtt és a kora délután főként gyerekprogramokat kínált, majd Szulák Andrea énekelt, aki nemrégiben már a Jókai Moziban is fellépett. Később Hevesi Tamás következett, majd az Elektron Band a Past Vibes formációval kiegészülve zárta a Komáromi Napokat. 

Észak-Komáromban is rengeteg program várta az arra látogatókat, kiállítások, kézművesvásár és sok más izgalmas esemény volt a rendezvény ideje alatt a Klapka tér környékén. A Komáromi Napokat odaát a Neoton Família hatalmas partival zárta.

Nagy buli lesz az erődben is

Bár a Komáromi Napok az idénre véget értek, a továbbra is bulizni vágyóknak nem kell aggódniuk, hiszen pénteken kezdődik az ErődFeszt a Monostori erődben. A szervezők olyan előadókat hívtak meg idén, mint Korda György és Balázs Klári, a Blahalousiana, a Pogány Induló, Charlie, BSW, Tankcsapda, New Level Empire, Kowalsky meg a Vega, R-GO és Dzsúdló.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában