Évgyűrű Díj

2023.10.30. 18:46

Majd' 20 éve szolgálja az újvárosi nyugdíjasokat Tatabánya idei Évgyűrű díjasa

A múlt héten rendezték meg a Szépkorúak bálját Tatabányán, a Jászai Mari Színházban. A díszes ünnepségen azok vehettek részt, akik előzetesen regisztráltak az eseményre és volt egy kis szerencséjük a sorsoláson is. Így végül a színháztermet összesen 240 fő töltötte meg. A rendezvény kezdetén a vendégek az Orfeusz Társulat - az időskorról műsorát tekinthették meg - adta hírül a város közösségi oldalán.

Kemma.hu

A díjat az idén Csiszár József, a BDSZ Újvárosi Nyugdíjas Klub elnöke vehette át Szücsné Posztovics Ilonától

Forrás: Facebook/TMJV

Fotó: Sipos Zoltan

A báli keretek között az egybegyűltek köszöntését követően adta át Szücsné Posztovics Ilona polgármester az idei „Évgyűrű díjat”. Az elismerést Csiszár József, a BDSZ Újvárosi Nyugdíjas Klub elnöke vehette át. A szervezet vezetőjét 2019-ben negyedszerre is megerősítették pozíciójában, amely ékes bizonyítéka annak, hogy az elmúlt 19 évben szorgalmasan és elhivatottan képviselte a szervezet nyugdíjas tagjait. Az elmúlt évtizedek alapján mindenre odafigyelő, becsületes, példaértékű vezető klubvezető társai szemében is.

Kalocsai Zsuzsa, Jászai Mari-díjas operettprimadonna, színésznő, énekesnő, érdemes művész lépett a színpadra, aki operettslágerekkel örvendeztette meg közönségét.

Az előadást az intézmény igazgatója, Crespo Rodrigo pohárköszöntője követte, majd a díszvacsorát zenés-táncos mulatsággal mozoghatták le a résztvevők, ahol az EnterTrain Party Band gondoskodott a zenéről és persze a jó hangulatról. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában